Over ons

Wij zijn Hannelore en Nico Knook. Nico is zeer creatief en heeft een goede kijk op 'net even anders zijn dan alle anderen'. Een privéaankoop van een houten horloge van skateboardhout, heeft zijn wens om een eigen bedrijf te starten enorm versterkt. Nico's creatieve ideeën over producten - en manier van aanbieden en Hannelores ervaring met het ondernemerschap heeft hen doen besluiten om samen een webshop voor mode accessoires te beginnen.


De naam Best Origineel betekent meer dan alleen de vestigingsplaats en het verkopen van originele producten. Ook het aanbieden van de producten, het contact met klanten, en de samenwerking met leveranciers en ontwerpers verloopt 'anders'.  We hechten waarde aan persoonlijk contact met de klanten, ontwerpers en leveranciers.

 

Geplaveide paden zijn meestal het makkelijkst te begaan, maar de onverharde paden bieden nieuwe inzichten en nieuwe inspiratie. Mocht het zijn dat we een onverhard pad over het hoofd hebben gezien, dan kijken we graag uit naar uw reactie.

 

Best Origineel: "Brengt een glimlach op uw gezicht".